Volg ons
Als je écht van kwaliteit houdt

Spaar automatisch korting

Gratis thuisbezorgd vanaf €40,-

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Bezorging op DI / DO / VR / ZA

Specialiteiten

De Ambachtbezorgd Specialiteiten voor als je écht van kwaliteit houdt! 

Borrelplanken

Het is tijd om écht te borrelen! 

Dat kan nu helemaal op ambachtelijke wijze. Ambachtbezorgd heeft namelijk, samen met de lokale ambachtelijke ondernemers, een geweldig aanbod samengesteld voor jou! 

Het is uiteraard mogelijk om de plank te combineren met het reguliere assortiment. Zo kun je nog dingen toevoegen die juist jij lekker vindt!  

Belegde Broodjes

Het is tijd om écht te lunchen! 

De broodjes van onze speciaalzaak Kaatje Jans zijn om je vingers bij af te likken! Met keuze uit dit ruime assortiment is er altijd wel een broodje dat jij verrukkelijk vindt! 

Het is uiteraard mogelijk om deze broodjes te combineren met het reguliere assortiment. Zo kun je, naast de heerlijke lunch, gelijk de boodschappen in huis halen!

Vrijmibo

Het is tijd om écht te borrelen! 

Einde van de week? Dan is het tijd voor een vrijmibo! Geniet nu van onze échte ambachtelijke vrijmibo pakketten met je vrienden, familie of collega’s.

Het is uiteraard mogelijk om deze pakketten te combineren met het reguliere assortiment. Zo kun je, naast de heerlijke vrijmibo, gelijk de boodschappen voor het weekend inslaan! 

Fruitkisten

Het is tijd voor écht vers fruit! 

Heerlijk vers fruit voor op het werk of gewoon voor thuis? Dat hebben we, bij Ambachtbezorgd!

Het is uiteraard mogelijk om deze kisten te combineren met het reguliere assortiment. Zo kun je, naast de vitaminen, gelijk de boodschappen voor aankomende week inslaan! 

Lunchen met warme saucijzen- en worstenbroodjes?

Vanaf nu is het mogelijk! Heerlijk lunchen met échte ambachtelijke saucijzen- en worstenbroodjes van Bakkerij Jenny van der Putten. Wij kunnen deze warm komen leveren op een specifieke dag en tijd naar keuze.

Vanwege het warm aanleveren van deze broodjes, zijn ze alleen op aanvraag te bestellen. Vul hieronder eenvoudig de vrijblijvende offerte in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen!

Let op: er geldt een minimaal aantal te bestellen van 10 stuks.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul de velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.