Volg ons
Als je écht van kwaliteit houdt

Spaar automatisch korting

Gratis thuisbezorgd vanaf €40,-

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Bezorging op DI / DO / VR / ZA

Waarom lokaal kopen?

Ambachtbezorgd is een lokaal initiatief om verschillende redenen. De producten die je bij ons kunt bestellen, zijn echte lokale specialiteiten. Daarnaast is het kopen van deze producten veel beter voor het milieu. Daarnaast steun je met het kopen van lokale producten, de lokale economie. Hierdoor zorg je ervoor dat het geld in de buurt blijft. 

Waarom lokaal kopen?

Ambachtbezorgd heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We zullen zelf geen gebruik maken van plastic en hebben een duidelijk toekomstplan: het bezorgen van de lokale kwaliteitsproducten met elektrische bakfietsen. Daarnaast werken wij met een korte logistieke keten: de ondernemer zet de bestelde producten klaar, wij halen het bij de lokale speciaalzaak op en bezorgen het direct bij jou thuis! Daarnaast werkt Ambachtbezorgd zonder voorraad, waardoor de lokale speciaalzaken pas aan de slag gaan als je je bestelling geplaatst hebt. Door bij Ambachtbezorgd te bestellen, steun je dus niet alleen de lokale economie, maar draag je ook je steentje bij aan een beter milieu.

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf nu altijd up to date met onze nieuwsbrief. Daarnaast kun je via onze nieuwsbrief kans maken op super leuke acties en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en productaanbiedingen. Daarnaast ontvang je per email 10% korting op je eerste bestelling!