Volg ons
Als je écht van kwaliteit houdt

Spaar automatisch korting

Gratis thuisbezorgd vanaf €40,-

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Bezorging op DI / DO / VR / ZA

Welke speciaalzaken doen mee?

Ambachtbezorgd is een initiatief ontstaan in het mooie Mierlo, dat bekend staat om rust en ruimte. Mierlo is het dorp dat de eerste aangesloten speciaalzaken mag verwelkomen. Wij zullen met hen deze reis beginnen om de regio te voorzien van echte ambachtelijke kwaliteitsproducten. Hieronder volgt een korte introductie van de lokale, ambachtelijke speciaalzaken.

Welke speciaalzaken doen mee?

Het merk Keurslager is sinds 1946 uitgegroeid tot dé slagersformule van Nederland. De Keurslager staat garant voor het lekkerste vlees. En het beste advies. De pay off ‘Verstand van lekker vlees’ is de Keurslager op het lijf geschreven. 75 jaar Keurslager betekent een rijke traditie als het gaat om ambacht, vakmanschap en kwaliteit. Keurslagerij Jos van Baars is al ruim 30 jaar een begrip in Mierlo. We zijn een Volambachtelijke Keurslagerij. Wij weten u precies te vertellen waar ons vlees vandaan komt en, ook niet onbelangrijk, hoe u het ‘t lekkerste/beste kunt bereiden.

 

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen.

Samen met onze medewerkers halen wij elke dag weer het beste in onszelf naar boven om de meest smaakvolle en voedzame producten te maken en te verkopen.

Naast brood bakken we ook taart, vlaai en koek. Onze lekkernijen, zoals bijvoorbeeld onze Mierlose Flan, worstenbroodjes, Dutch Cookies,  paas- en kerststollen, peperkoek en desembroden, zijn in de wijde omtrek beroemd.

Bakkerij Jenny van der Putten is inmiddels vier keer uitgeroepen tot “Beste Echte Bakker van Nederland” en zoals vorig jaar, ook dit jaar weer tot “Beste Echte Bakker van Brabant-Oost”.

Wie in de avond wil genieten van een lekker speciaalbiertje of een goed glas wijn, is bij de kwaliteit-slijterij de Bottelarij aan het juiste adres. Deze, in het centrum van Mierlo gevestigde slijterij, beschikt over een assortiment van diverse dranken.

Rasechte ondernemer Marcel Scheepers ambieert de kwaliteit van de ambacht en staat met zijn slijterij voor een goede service.

Via Ambachtbezorgd kun je nu de producten van deze slijterij thuis laten bezorgen!

De enige échte groenteboer Van der Leest verzorgt de inwoners van Mierlo en omstreken via zijn winkel in de Dorpsstraat, al geruime tijd van vers groente en fruit.

Daarnaast focust deze versspecialist zich ook op maaltijdsalades, kazen en belegde broodjes. De rasechte ondernemer Van der Leest heeft goede service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Via Ambachtbezorgd kun je nu de producten van deze versspecialist thuis laten bezorgen!

Al 16 jaar bak ik in vanuit Mierlo ambachtelijke taarten voor cafés en restaurants in de omgeving.

Ik bak Engelse en Amerikaanse taarten. Échte traditionele recepten, zoals Carrot Cake, Chocolate Fudge Cake, Coffee & Walnut Cake, Cheesecakes en Brownies.
Ambachtbezorgd maakt het mogelijk dat ik nu voor het eerst mijn taarten kan laten bezorgen aan huis.

Ik kan niet wachten om ook uw speciale gelegenheid, zij het een verjaardag, barbecue, traktatie of gewoon een ‘get together with friends & family’ nog specialer te maken met een geweldige taart!

Wij zijn een innoverende speciaalzaak op het gebied van visproducten. Bij ons is elke dag alles vers!

Sinds 2006 zijn wij gevestigd aan de Heuvel 36A in Geldrop. Dit is tussen het Bezorgershof en het Marktplein in. Er is een ruime parkeergelegenheid.

Ons assortiment is veelzijdig en zeer uitgebreid. Naast onze dagelijkse verse visaanvoer beschikken wij over de lekkerste huisgemaakte sushi, poké bowls, salades, schaal- en schelpdieren, gebakken vis, visschotels, kant- en klaar maaltijden en nog veel meer!

Wij heten u graag van harte welkom in onze winkel!

Jouw coffee wordt vers geroosterd in onze microbranderij, gevestigd in één van de oudste boerderijen in Brabant.

Nieuwsgierigheid naar de herkomst van coffee bracht ons naar het begin van de keten, naar de koffieplantage. Coffee gaat daar door zoveel handen, het is echt een ambacht. En als vakmanschap ergens een grote rol speelt, dan is dat wel bij het roosteren van coffee.  Dat inspireerde ons om het roosteren van coffee zelf te leren.

Wij doen niets liever dan bezig zijn met Coffee. Of dat nu in de rol is van barista, koffiebrander of als reiziger door een koffieland, elk van deze rollen zorgt ervoor dat wij met passie, toewijding en de juiste kennis jouw coffee branden. Voor thuis of op het werk, of voor jouw event of feest.

Dank je wel dat je voor Dafeine Coffee kiest.

Roasted with love.

Op het tuinbouwbedrijf van Hof van Huijbers worden al ruim 30 jaar asperges geteeld met veel aandacht voor kwaliteit en smaak. In 2009 is daar de kersenteelt aan toegevoegd, met onder andere kersen van het eigen dorpsras: ‘de Mierlose Zwarten’.

Hof van Huijbers is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio als het gaat om totaalbeleving. De eigenaren Jos en Lidy doen er alles aan om de kwaliteit hoog en de klant te betrekken bij het hele proces. Vanuit hun winkel kun je zien hoe de asperges worden gesorteerd ensorterer en in de kersentijd zie je de kruiwagens vol kersen de boomgaard uitrijden. In hun gezellige winkel is met zorg een assortiment samengesteld van producten van goede kwaliteit.

Via deze webshop kunt u op afstand meegenieten van dit mooie bedrijf.

Kaatje Jans is een delicatessenwinkel met een herkenbare uitstraling. Kaatje Jans heeft een breed assortiment aan binnen- en buitenlandse kazen, vleeswaren, delicatessen, wijnen en onze beroemde rijkelijk belegde broodjes. 

Kenmerken van het assortiment zijn versheid, kwaliteit en vernieuwend.

De winkelformule staat voor kwaliteit en innovatie van zowel product als de uitstraling. Kaatje Jans is de delicatessenformule waarin eenieder zich prettig voelt en zin krijgt om lekker te gaan eten. Daartoe komen sfeer, gastvrijheid en vakmanschap samen in de winkel.

Het vakkundig advies en de persoonlijke aandacht van het team van Peter en Rowena zorgt ervoor dat boodschappen doen een beleving wordt. Met veel passie oefenen zij hun vak uit.

Kom lekker proeven en ervaar het zelf.