Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Ambachtbezorgd is een initiatief dat voortkomt uit de koop-lokaal gedachte. Ambachtbezorgd wordt geleid door drie ambitieuze jonge, ondernemers afkomstig uit Mierlo. Wij zijn Hidde Kniepstra, Floris van Hertrooij en Niels Couwenberg. Uit onderzoek is gebleken dat het voor lokale speciaalzaken veel tijd en geld kost om een bezorgservice op te zetten. Echter, lokale speciaalzaken kunnen niet achterblijven met deze nieuwe trend: het bezorgen van boodschappen. Daaruit is het idee voor een bezorgservice van lokale producten ontstaan.

Naast een passie voor ondernemen, delen wij ook een passie voor maatschappelijk ondernemen. Met het opzetten van Ambachtbezorgd hebben wij daarom ook een duidelijke missie opgesteld.

Onze missie luidt als volgt:

“Iedere lokale, ambachtelijke speciaalzaak en boer voorzien van een digitaal representatief verlengstuk en bezorgservice”.

Samen doen we er alles aan om dit te realiseren.

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf nu altijd up to date met onze nieuwsbrief. Daarnaast kun je via onze nieuwsbrief kans maken op super leuke acties en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en productacties. Daarnaast ontvang je per email 10% korting op je eerste bestelling! 

Belangrijke mededeling!

Vanwege de inflatie ontkomen ook wij er helaas niet aan om de servicevergoeding wat te moeten verhogen. Wij balen van de situatie, maar zijn genoodzaakt deze wijziging door te voeren. Vanaf nu geldt namelijk:

Bestelbedrag:
Onder €75,- = €3,95 servicevergoeding 
Boven €75,- = Gratis thuisbezorgd

Wij hopen op uw begrip!